Hlavní navigace

O2 si stěžuje na postup Evropské komise

24. 10. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Nadnárodní mobilní operátor O2 si oficiálně stěžoval na postup Evropské komise v kauze týkající se cen roamingu a údajného zneužití postavení na trhu. Podle zástupců této telekomunikační společnosti nedostal O2 dostatečný prostor pro obhajobu a nebyl mu umožněn přístup ke všem materiálům týkajících se této kauzy. Případu se má nyní věnovat evropský ombudsman Nikiforos Diamadouros. Evropská komise a O2 spolu zápolí již od roku 2004, kdy se Brusel uvedl, že O2 zneužívá svého postavení. (Finanční…

Nadnárodní mobilní operátor O2 si oficiálně stěžoval na postup Evropské komise v kauze týkající se cen roamingu a údajného zneužití postavení na trhu. Podle zástupců této telekomunikační společnosti nedostal O2 dostatečný prostor pro obhajobu a nebyl mu umožněn přístup ke všem materiálům týkajících se této kauzy. Případu se má nyní věnovat evropský ombudsman Nikiforos Diamadouros. Evropská komise a O2 spolu zápolí již od roku 2004, kdy se Brusel uvedl, že O2 zneužívá svého postavení. (Finanční noviny)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).