Hlavní navigace

O2 Videotéka přináší to nejlepší ze severské filmové tvorby

18. 1. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: O2
UVNITŘ VIDEO – Nově v ní najdete zhruba dvacítku titulů a nároční filmoví fanoušci se mohou těšit například na bizarní islandskou komedii O koních a lidech.

Severská kinematografie v sobě kloubí žánrovou pestrost, svérázný humor, ponurou atmosféru i drsné scény. I to bylo důvodem, proč O2 do své on-line videotéky přidalo sedmnáct nových skandinávských snímků, které v minulosti bodovaly na nejrůznějších festivalech.

Snímky jako Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý, Lví srdce, Persona, Call Girl či Snadný prachy doplní sekci nových festivalových filmů z Berlína, Benátek a Cannes, které O2 zařadilo do nabídky v září.

Viera Kasalová, která v O2 zodpovídá za obsah Videotéky, k tomu říká: O2 Videotéka přináší necelou dvacítku skvělých filmových novinek ze severské produkce, ke kterým se divák v Česku, který nestihne jít do kina, nemá jak dostat. Filmoví fanoušci se můžou těšit třeba na bizarní islandskou komedii O koních a lidech, která výrazně zabodovala u českých diváků na festivalu v Karlových Varech, nebo na akční komedii Norský nindža o speciální jednotce nindžů zřízené norským králem za dob studené války.

Všechny nasazené filmy budou k zapůjčení v O2 Videotéce za cenu od 35 do 55 Kč a v nabídce zůstanou do konce roku 2016.

BRAND24

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).