Hlavní navigace

O2TV přichází s nabídkou filmů za předplatné, cenu srovnala se službami Voyo a Topfun

24. 8. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Abonenti IPTV služby O2TV jsou v těchto dnech oslovování nabídkou přístupu k filmům z přidružené video-on-demand služby O2 Videotéka za jednorázový poplatek 189 Kč. Za tuto cenu si mohou během jednoho měsíce přehrát až 189 vybraných filmů. Z ceny je evidentní, že největší tuzemská IPTV služba jde proti video-on-demand službám Voyo a Topfun, které se díky Smart TV dostávají konečně i na televizní obrazovky bez propojování televizoru s počítačem, což je pro řadu méně technicky zdatných uživatelů…

Abonenti IPTV služby O2TV jsou v těchto dnech oslovování nabídkou přístupu k filmům z přidružené video-on-demand služby O2 Videotéka za jednorázový poplatek 189 Kč. Za tuto cenu si mohou během jednoho měsíce přehrát až 189 vybraných filmů. Z ceny je evidentní, že největší tuzemská IPTV služba jde proti video-on-demand službám Voyo a Topfun, které se díky Smart TV dostávají konečně i na televizní obrazovky bez propojování televizoru s počítačem, což je pro řadu méně technicky zdatných uživatelů nelehký úkol.

BRAND24

Voyo nabízí svým abonentům neomezený přístup mj. do archivu stovek filmů právě za  189 Kč. Nově je k dispozici v chytré černé elektronice značky Panasonic. V dohledné době by Voyo.cz mělo být dostupné i pro majitele chytrých televizorů a přehrávačů značek Samsung a LG. Topfun v rámci předplatného o stejné výši umožňuje také přístup do katalogu stovek filmů. Z chytré černé elektroniky podporuje přes rok značku Samsung, k níž se v nejbližších dnech mají přidat značky LG, Panasonic a Philips.

O2TV zatím předplatné nabízí jako jednorázový voucher. Nejde tedy prozatím o novou službu, ale dost možná o test poptávky (podrobnosti zjišťujeme). Voucher si abonenti mohou pořídit do 14. září 2012 přímo z menu O2TV. Následně mají 30 dní na jeho použití při platbě za přehrání libovolných filmů z kategorie Filmové hity. Při objednání filmu stačí zvolit volbu „Zaplatit pomocí 189 titulů/189 Kč“. Po každém takovém aplikování voucheru se abonent dozví, do kdy voucher platí a kolik filmů si ještě může přehrát.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).