Hlavní navigace

O2TV v praxi a nabídka filmů ve videotéce

6. 9. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Snadné ovládání, přehledné menu, zajímavé služby, ale i vysoká cena a mizivý obsah, taková je televize přes telefon v podání Telefóniky O2. Kromě klasického sledování programů divákům nabízí virtuální půjčovnu videa nebo archiv televizních pořadů za poslední týden. Obojí má však svoje ale. Kolegové z DigiZone se v článku Jak vypadá O2TV v praxi a kolik filmů nabízí? podívali na zoubek horké novince z dílny bývalého Českého Telecomu, O2TV. Tentokrát se zaměřili na technické náležitosti, ukázku…

Snadné ovládání, přehledné menu, zajímavé služby, ale i vysoká cena a mizivý obsah, taková je televize přes telefon v podání Telefóniky O2. Kromě klasického sledování programů divákům nabízí virtuální půjčovnu videa nebo archiv televizních pořadů za poslední týden. Obojí má však svoje ale. Kolegové z DigiZone se v článku Jak vypadá O2TV v praxi a kolik filmů nabízí? podívali na zoubek horké novince z dílny bývalého Českého Telecomu, O2TV. Tentokrát se zaměřili na technické náležitosti, ukázku aplikace a možnosti doplňkových služeb včetně nabídky virtuální videopůjčovny.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).