Hlavní navigace

Objednávky z e-shopu Datart.cz lze nově vyzvednout i na nádražích

3. 4. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Konkrétně v prodejnách sítě Pont. Datart tak chce vyjít vstříc rostoucí oblibě osobních odběrů. Tímto způsobem si zákazníci e-shopu vyzvedávají více než polovinu objednávek.

Společnost Datart International, provozovatel sítě kamenných prodejen s elektronikou a stejnojmenného e-shopu, rozšiřuje možnost osobních odběrů pro objednávky z internetového obchodu. Doposud bylo možné objednané zboží osobně převzít v některé z 32 kamenných prodejen, nově mohou zákazníci vybrané zboží vyzvednout i v prodejnách sítě Pont.

Ty se nacházejí převážně na tuzemských vlakových nádražích, ale například také v nemocnicích. Jejich provozovatelem je společnost JPServis, která patří do skupiny JLV, zajišťující mimo jiné gastronomický servis v jídelních vozech Českých drah.

Datart se tak snaží přizpůsobit rostoucí oblibě osobních odběrů. V loňském roce si zákazníci vyzvedli na některé z jeho kamenných prodejen více než polovinu všech objednávek.


Autor: Datart.cz

Vzhledem k omezené skladovací kapacitě, bude možné na prodejnách Pont vyzvedávat jen vybrané zboží menších rozměrů. Například televize a monitory jen do velikosti úhlopříčky 26 palců. Prodejny Pont budou fungovat pro e-shop Datartu čistě jako výdejní místa. Reklamace nebo vrácení zboží vyřizovat nebudou. Stejně tak nepůjde v těchto prodejnách za objednané zboží zaplatit. Úhrada musí být provedena předem, a to buď online platební kartou nebo dalšími podporovanými platebními metodami.

BRAND24

Pokud si objednáte v e-shopu zboží do 12. hodiny, bude do pražských Pontů doručeno ještě ten samý den do 17 hodin. U mimopražských prodejen Datart garantuje doručení do druhého dne. Dovoz produktu na prodejnu je zcela bezplatný, říká Jiří Navrátil, ředitel online divize Datart International.


Autor: Datart.cz

Zatímco v Česku jsou pro Datart partnerské výdejny novinkou, na Slovensku firma již nějakou dobu umožňuje vyzvednutí objednávek na čerpacích stanicích Slovnaft. Podíl zboží vyzvednutých na stanicích Slovnaft na Slovensku neustále roste a v posledním období se pohybuje kolem 10 % z celkového počtu prodaných kusů na Datart.sk, upřesňuje Navrátil.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Internetové novinařině se věnuje od roku 2005, kdy začal jako redaktor pracovat pro vydavatelství Internet Info.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).