Hlavní navigace

Óčko mění od příštího pondělí program. Na české obrazovky vrací Limuzínu Public TV

29. 8. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Jedním z nových moderátorů bude také zpěvačka a modelka Iva Frühlingová, která bude diváky provádět novým magazínem Fashion Time, který se bude věnovat módě.

Podzimním měsícům se nebudou přizpůsobovat jen české plnoformátové stanice, ale také některé tematické kanály. Výjimkou nebude ani televize Óčko, která do vysílání zařadí několik nových pořadů, s čímž pochopitelně souvisí i příchod nových tváří. Každý všední den od 21:10 bude určen lifestylovým formátům. Do vysílání Óčka přibude například pořad Limuzína, a to hned v pondělí, kterou si mohou diváci pamatovat z dnes již neexistují televize Public. Moderátor se nemění. Bude jím opět Míra Hejda.

Logo reinkarnovaného pořadu televize Public s názvem Limuzína.
Autor: Óčko

Logo reinkarnovaného pořadu televize Public s názvem Limuzína.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Óčko včera dosáhlo rekordního podílu na publiku 1,21 %. Jeho šéf ale krotí optimismus

Úterní večer bude patřit divákům, kteří si oblíbili pořad Selebrity a jeho moderátora Michal Kavalčíka alias Rudu z Ostravy. Středa bude ve znamení módy a krásy. Pořadem Fashion Time bude provázet zpěvačka, modelka a prý také milovnice módy Iva Frühlingová. Čeští posluchači si ji mohou pamatovat jako interpretku hitů La Muerte nebo Oú tu veux, quand tu veux. Závěr pracovního týdne doplní talkshow Drzá Diana moderátorky Diany Kobzanové. Ve vysílání Óčka se také objeví série vtipných videoblogů Ty Trubko. Jde v podstatě o doslovný překlad videoserveru YouTube.

ebf - partner 1

Průvodkyní pořadem Drzá Diana bude překvapivě moderátorka a modelka Diana Kobzanová
Autor: Óčko

Průvodkyní pořadem Drzá Diana bude překvapivě moderátorka a modelka Diana Kobzanová

ČTĚTE TAKÉ: ATO bude 5. září znovu rozhodovat o přijetí TV Barrandov, Óčka a Atmedie

Změna podzimního schéma, nové lifestylové pořady, refresh playlistových, to vše je součástí procesu změn Óčka. Óčko se mění. Chceme divákům, kteří mají nyní možnost Óčko, jako jedinou hudebně-lifestylovou televizi, naladit v celoplošném digitálním vysílání, nabídnout program co nejvíce jim šitý na míru, aby se Óčko stalo jejich společníkem, ať už doma dělají cokoli, uvedl při příležitosti změny programového schématu generální ředitel hudebního programu Štěpán Wolde. Další novinky prý Óčko odhalí v průběhu září.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).