Hlavní navigace

Óčko otevře „své prostory“ divákům, poprvé v historii

3. 6. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Chceme ukázat mladé generaci, že v dnešní době je možností, jak se bavit a realizovat, více, než kdykoliv předtím,“ uvedl pořadatel akce František Plochý z agentury Óčko Promotion.

Hudební televize Óčko chystá historicky první Den otevřených dveří (DOD). Stanice ho pro své diváky připravila na příští týden, konkrétně sobotu 14. června. Motto akce je: Neseď doma, přijď do Óčka. DOD to ale nebude v pravém slova smyslu. Óčko zve své diváky na zahradu, tedy na plochu, která k budově televize přímo náleží. Zájemci se tu budou moci setkat s předními osobnostmi české freestylové scény. Hosty budou například Jan Kaňůrek ze Zabil.cz, Jan Tomšovský nebo BMX jezdci Michael Beran a Dominik Nekolný. Návštěvníci akce si budou moci vyzkoušet například DJ-ské gramofony, zarepovat si a řadu dalšího.

Tipy C

ČTĚTE TAKÉ: Hudební televize Óčko může vysílat na satelitu až do roku 2026

Chceme ukázat mladé generaci, že v dnešní době je možností, jak se bavit a realizovat, více, než kdykoliv předtím. Je skvělé, že tu budou i prvotřídní osobnosti ze scény jako Honza Kaňůrek, Michal Beran nebo Dominik Nekolný, kteří lidem ukážou, že zábava a tvrdá práce jdou dohromady. Je nachystán nabitý program ve formě exhibic, workshopů a různých vystoupení, včetně prohlídky studia. Návštěvníci se mají na co těšit. Snad nám vyjde počasí, uvedl pořadatel akce František Plochý z agentury Óčko Promotion. Óčko připraví k této akci speciální studio, na místě budou i stánky s jídlem, pitím a módními doplňky.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).