Hlavní navigace

Óčko ukáže divákům jejich fotku přímo ve vysílání. Stačí ji nahrát na Rajče.net

12. 3. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
12. 3. 2012

UVNITŘ VIDEO Chcete, aby se vaše libovolná fotka (pochopitelně bez erotického nebo nevhodného obsahu) objevila ve vysílání hudební televize Óčko? Pak ji stačí nahrát na www.rajce.net/oc­ko a čekat, kdy se objeví na obrazovce. Óčko tuto novinku zavedlo minulý týden jako součást programového schématu, které se objevuje pro orientaci diváků ve vysílání mezi jednotlivými pořady.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Michel Fleischmann: Mafra chtěla za Óčko víc, než jsme byli ochotni dát

Možnost ukázky fotek je dalším způsobem komunikace s diváky. Zobrazení programového schématu ve vysílání Óčka nyní probíhá formou promítnutí na televizoru neznámé značky. Může se jednat o Samsung. Právě v televizorech tohoto jihokorejského výrobce má stanice svůj stream dostupný. Upraveny byly v souvislosti s touto novinkou také self promo spoty s logem Óčka, které se nyní objevuje na tabletech. Výraznější úprava grafiky je plánovaná na začátek května, kdy má televize spustit nové a podle jejich zástupců revoluční webové stránky.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).