Hlavní navigace

Óčko začalo informovat o ukončení distribuce na Astře 19.2

18. 3. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
18. 3. 2008

Hudební televize Óčko začala na pozici Astra 19.2 informovat o tom, že na tomto satelitu končí a nadále ji bude možné naladit už pouze na 23.5 st. východně. Dnes na to upozornil server Parabola.cz. Pokud diváci budou chtít Óčko nadále sledovat a nemají parabolu natočenou na pozici 23.5, musí tak učinit co nejdříve. Hudební televize totiž končí na 19.2 st. východně už 31. března.

K TÉMATU: Astra nebude hledat za Óčko UPC náhradu

Proč končí Óčko na vlajkové pozici operátora SES Astra a bude dostupné už pouze na 23.5 st. východně? Na to už v lednu odpověděl serveru DigiZone.cz ředitel Astra Central and Eastern Europe Martin Kubacki. Óčko chtělo přesun na pozici 23.5, protože v ní vidí budoucnost. Když se podíváme na počet diváků a aktivovaných karet v CS Linku, tak se zdá jejich postup správný, sdělil Kubacki. O vysílání této hudební televize tak přijdou i klienti satelitní platformy UPC Direct.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).