Hlavní navigace

Od soboty uvede Regionálnítele­vize.cz nový pořad o rybaření

21. 2. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO – Čas na ryby, tak se jmenuje nový měsíčník věnovaný rybaření, který připravuje produkce televizní stanice Regionálnítelevize.cz.

Premiéru prvního dílu nového původního pořadu Čas na ryby odvysílá Regionálnítelevize.cz v sobotu 4. března v 19.20 hodin. Diváky pořadem provede herec Ladislav Ondřej. Pořad ukáže rybářům, jak mohou zvýšit úspěšnost svého koníčku a jak si rybařinu lépe užít. Předvede rybářům méně tradiční techniky rybolovu a také jim představí skutečné ikony mezi rybáři a jejich lovné strategie. Pořad si navíc dává za cíl průběžně oslovovat mládež a přilákat nejen ji, ale také širokou veřejnost k tomuto sportu a přispět tak k šíření a propagaci rybářského sportu jako takového v očích veřejnosti, představuje televizní novinku vedoucí produkce pořadu a vášnivý rybář Milan Zadělák.

První díl pořadu Čas na ryby si vezme na mušku zimní rybaření, lov na dírkách a největší rybářský veletrh v České republice For Fishing 2017.

UX DAy - tip 2

Regionálnítelevize.cz se už přes čtyři roky věnuje regionálnímu zpravodajství z moravských, českých a slezských měst a obcí. Je distribuována všemi dostupnými platformami – prostřednictvím satelitu Astra 3B, pozemního digitálního vysílání DVB-T, kde je součástí multiplexu s označením MUX RS8, kabelových operátorů a IPTV provozovatelů. Jako jediná regionální televize se účastní peoplemetrového měření.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).