Hlavní navigace

Odstartovala služba To je masáž! na objednání maséra domů či do kanceláře

13. 7. 2015
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Dovážka maséra či masérky včetně lehátka až do domu a objednávání přes mobilní aplikaci. To je v kostce nabídka nového českého startupu.

Zatím jen antistresové masáže, jen v Praze a objednávky jen v aplikaci pro iOS (Android už se testuje, venku má být do několika týdnů). Nový startup Tojemasaz.cz rozšiřuje počet služeb, které si dnes můžete objednat z mobilu.

Za startupem stojí čtveřice kamarádů sdružených ve firmě To je masáž s.r.o. - bývalý šéfredaktor herního magazínu, momentálně editor webu o mobilních aplikacích Lukáš Bašta (vytvořil grafiku, stará se o sociální sítě a dělá i řidiče), Lucie Horáčková (zodpovídá za HR – nábor masérek a rozvoj týmu terapeutů), team lead v jedné IT firmě Václav Matouch (stojí za serverovou částí a dispečinkem) a vývojář v jedné menší české společnosti Petr Slováček (programuje mobilní aplikace). Každý z nich má ve firmě čtvrtinový podíl.

„Já, Vašek a Petr jsme už zkoušeli štěstí s úkolovací aplikací Flinq, Lucka je pak dlouholetá kámoška, která se už nějakou dobu věnuje wellnessu. Všechno to do sebe zaklaplo, když jsme začali společně vyvíjet tuhle aplikaci,“ popisuje Bašta.

Aplikace funguje jednoduše: po počáteční registraci (jméno a telefonní číslo) musí uživatel ověřit svůj účet zadáním kódu, který mu přijde do SMS. Pak zadá adresu, datum a čas (jen ve všední dny mezi 19:00 a 23:00), vybere, zda si přeje maséra či masérku (nebo je mu to jedno) a vyčká na jeho či její příjezd.

BRAND24

Služba se zaměřuje hlavně na pracovně vytížené klienty, za kterými večer dorazí domů nebo do kanceláře. Byznys model startupu je jasný – s masérem (a s řidičem, který jej ke klientovi doveze) se provozovatelé dělí o inkasovanou odměnu, která je pro zákazníka fixní.

Všechny maséry jsme zkoušeli sami na sobě, tvrdí provozovatelé startupu. „S masážními salóny nespolupracujeme, ale známe hodně masérů, jejichž služby už léta využíváme. Právě na ně jsme se obrátili, když jsme přišli s plánem spustit To je masáž! Spolupráci s dalšími se nebráníme – noví maséři se nám hlásit mohou, a dokonce se už hlásí - zatím ji však nepotřebujeme,“ doplňuje Bašta.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Lupa.cz a externí spolupracovník Českého rozhlasu Plus. Dříve editor IHNED.cz, předtím Aktuálně.cz a Českého rozhlasu. Najdete mě na Twitteru nebo na LinkedIn

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).