Hlavní navigace

Olympiádě přizpůsobí vysílací schéma také ČRo 1 - Radiožurnál

6. 8. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
6. 8. 2008

Na největší sportovní svátek letošního roku, olympijské hry v Pekingu, se připravuje nejenom veřejnoprávní televize, ale také rozhlas. Aktuální výsledky jednotlivých disciplín budou od 9. do 24. srpna na programu ČRo 1 – Radiožurnálu každou hodinu, místy se intervaly zkrátí. V případě, že bude někdo z českých reprezentantů bojovat o medaili, poběží přímá reportáž z jeho závodu. Ty nejnovější informace a výsledky uslyší posluchači pravidelně každou hodinu, řekl dnes vedoucí týmu reportérů v Číně Petr Souček.

BRAND24

Předběžné schéma vysílání Radiožurnálu se bude den co den měnit podle aktuálního dění. Program budeme aktuálně měnit zejména podle postupu českých reprezentantů do finále, dodal Souček. Radiožurnál odvysílá v přímém přenosu buď celý závod, nebo jen pokusy našich sportovců a případně i těch, kteří rozhodnou o konečném výsledku. V pátek 8. srpna začne na Radiožurnálu rozsáhlé olympijské vysílání přímými vstupy ze slavnostního zahájení.

Zákulisní postřehy z ceremoniálu si bude možné poslechnout hned druhý den v rubrice Olympijský deník od pondělí do neděle v 7:20 a v pořadu Zápisník zahraničních zpravodajů, který se vysílá v sobotu a v neděli v 10:06, sdělila dnes prostřednictvím tiskové zprávy Nicole TobiškováČeského rozhlasu. Radiožurnál pak naváže vysílacím schématem speciálně vytvořeným pro celé období olympiády v Pekingu. Do programu se dostane každý den v 15:20 také pořad Osobnost her.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).