Hlavní navigace

Olympijský web České televize opět nezvládl nápor návštěvníků

22. 2. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
22. 2. 2010

Čtenáři serveru DigiZone.cz se na nás opět obrátili s tím, že během některých sportovních přenosů nezvládá olympijský web České televize nápor návštěvníků, a to především v době, kdy o medaili bojují tuzemští sportovci. Problémy měla stránka zpravodajského kanálu ČT 24 při hokejovém duelu s Ruskem nebo Slovenskem i dalším boji rychlobruslařky Martiny Sáblíkové.

K TÉMATU: Web olympiády nezvládl nápor návštěvníků, ČT se omluvila

První třetina, 10. minuta: 5 minut čekám, než se vůbec načte web ČT 24, poté 5 minut než se načte www, kde již běží HD vysílání. Vše končí hláškou: Přestávka, vysílání bylo pozastaveno. Obnovení stránky nepomáhá. Po chvílí se objeví další hláška, že došlo k neočekávané chybě, popsal v diskusi problémy zpravodajského webu, resp. jeho olympijské sekce, uživatel s nickem p w. Tato situace se opakuje i přesto, že veřejnoprávní televize nedávno web posílila o nové servery. Problémů si také všimli na Mediáři.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).