Hlavní navigace

Open Source softwarová ústředna Asterisk na IP Telephony Workshop

13. 11. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Společnost Daktela představí na konferenci a výstavě IP Telephony Workshop použití Asterisk Business Edition, profesionální edice pobočkové IP ústředny, jako základu pro řešení hlasových služeb, callcentra, videotelefonie a záznamového zařízení pro licenčně neomezený počet telefonů. 4. ročník IP Telephony Workshop proběhne 20. – 21. listopadu v konferenčním centru hotelu Olympik Artemis Praha. Na konferenci vystoupí odborníci z předních světových firem v oboru jako např. Cisco Systems, Dialogic…

Společnost Daktela představí na konferenci a výstavě IP Telephony Workshop použití Asterisk Business Edition, profesionální edice pobočkové IP ústředny, jako základu pro řešení hlasových služeb, callcentra, videotelefonie a záznamového zařízení pro licenčně neomezený počet telefonů.

4. ročník IP Telephony Workshop proběhne 20. – 21. listopadu v konferenčním centru hotelu Olympik Artemis Praha. Na konferenci vystoupí odborníci z předních světových firem v oboru jako např. Cisco Systems, Dialogic, Avaya, DAMOVO, Panasonic, Ericsson a další.

Registrace a další informace na www.iptw.cz, po předregistraci vstup zdarma.

Hlavním mediálním partnerem akce je server Lupa.cz, mediálním partnerem je také server Root.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).