Hlavní navigace

Opera Mini 4: milion stažení za deset dnů

26. 11. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

J2ME webový prohlížeč Opera Mini slaví další úspěch. Jeho nejnovější čtvrtá verze zaznamenala jeden milion stažení z oficiálního webu operamini.com pouze během deseti dnů. Opera Mini je nejrozšířenější prohlížeč pro mobilní telefony a šlape na paty i tradičním alternativním prohlížečům pro počítače. V říjnu podle statistik společnosti Net Applications byla Opera Mini s tržním podílem 0,41 procent jen o 23 setin procentního bodu za Netscapem a blíží se i desktopové Opeře, jejíž podíl minulý…

J2ME webový prohlížeč Opera Mini slaví další úspěch. Jeho nejnovější čtvrtá verze zaznamenala jeden milion stažení z oficiálního webu operamini.com pouze během deseti dnů. Opera Mini je nejrozšířenější prohlížeč pro mobilní telefony a šlape na paty i tradičním alternativním prohlížečům pro počítače. V říjnu podle statistik společnosti Net Applications byla Opera Mini s tržním podílem 0,41 procent jen o 23 setin procentního bodu za Netscapem a blíží se i desktopové Opeře, jejíž podíl minulý měsíc činil 0,99 procenta. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).