Hlavní navigace

Opera Mobile testuje podporu Google Gears

23. 2. 2009
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Slíbená podpora technologie Google Gears se nyní objevila v testovacím sestavení mobilního prohlížeče Opera Mobile 9.5 pro Windows Mobile. Google Gears je technologie, která díky plug-inu ve webovém prohlížeči umožňuje v omezené míře běh webových aplikací i bez připojení k Internetu, což se hodí právě na mobilních zařízeních s omezeným, pomalým či nespolehlivým přístupem k Internetu. Tuto technologii kromě několika služeb Googlu (vč. Gmailu) v současnosti podporuje třeba i oblíbený publikační a…

Slíbená podpora technologie Google Gears se nyní objevila v testovacím sestavení mobilního prohlížeče Opera Mobile 9.5 pro Windows Mobile. Google Gears je technologie, která díky plug-inu ve webovém prohlížeči umožňuje v omezené míře běh webových aplikací i bez připojení k Internetu, což se hodí právě na mobilních zařízeních s omezeným, pomalým či nespolehlivým přístupem k Internetu. Tuto technologii kromě několika služeb Googlu (vč. Gmailu) v současnosti podporuje třeba i oblíbený publikační a blogovací systém WordPress. (Zdroják)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).