Hlavní navigace

Ostravská televize Polar oslavila první výročí a chystá nové pořady

7. 3. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Televize chce například ve druhém roce existence oslovit všechny tvůrce, modeláře a nadšence v kraji a následně vytvořit seriál, který je bude představovat. Zájemci se mají hlásit sami.

V úterý 5. března tomu byl přesně rok, kdy si mohli diváci na Ostravsku naladit v multiplexu 3 poprvé tamní regionální televizi Polar. Podle slov jejích zástupců si na nezájem diváků rozhodně nestěžuje. Zatímco v červnu 2012 sledovalo naše vysílání denně 6.8 % obyvatel Moravskoslezského kraje, v prosinci 2012 to bylo denně již 9 % obyvatel. Televize Polar zaznamenala 25% nárůst sledovanosti, uvedl zástupkyně společnosti Polar televize Ostrava Jana Lipowská.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Na návštěvě u… křesťanské televize Noe v Ostravě

V nadcházejícím druhém roce vysílání přibudou nové pořady, například „Študuj u nás“, který představuje studijní možnosti v Moravskoslezském kraji. Dalším připravovaným pořadem jsou „Kutilové“. Tímto formátem chce stanice oslovit všechny tvůrce, modeláře a nadšence. Následně vznikne seriál, který ještě v tomto roce uvidí diváci televize Polar. Prvním narozeninám se bude stanice blíže věnovat v pořadu Co se děje na Polaru, který je připraven na 9. března od 18:30.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).