Hlavní navigace

Otázky Václava Moravce se měnit nebudou, slibuje nový ředitel ČT 24

17. 8. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
17. 8. 2010

Po změně vedení zpravodajského kanálu ČT 24 se nebudou dít žádné změny v diskusním pořadu Otázky Václava Moravce. Nový ředitel zpravodajství České televize Roman Bradáč by rád zachoval i souběžné vysílání první hodiny této nedělní diskuse na zpravodajské ČT 24 a programu ČT 1. Rozhodnutí však závisí na výkonném řediteli Jedničky Radanu Dolejšovi.

cif 24 - early cena - média

Václav Moravec je na mediálním trhu naprosto ojedinělá persona. Člověk, který oslovuje a vyvolává důvěru u spousty lidí, současný model jeho pořadu je velmi úspěšný a není důvod pro změny, řekl Bradáč v rozhovoru pro server DigiZone.cz. Otázky rozhodně ČT 1 nabídneme a bude záležet na Radanu Dolejšovi, zda je bude na Jedničce chtít, dodal nový šéfredaktor zpravodajství ČT Karel Novák.

Radan Dolejš zatím změny ve vysílání Otázek Václava Moravce na programu ČT 1 neplánuje, ale v nedávném rozhovoru pro server DigiZone.cz naznačil, že se o tomto modelu vede uvnitř televize diskuse. Bavili jsme se o tom za poslední dva týdny asi pětkrát. Konkrétně to budeme řešit na podzim. Podíváme se, kolik diváků si z Jedničky přepíná na ČT 24, řekl.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).