Hlavní navigace

Parfums.cz letos očekává tržby ve výši 2,5 miliardy korun

7. 5. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Internetový prodejce kosmetiky zvýšil v prvním čtvrtletí meziročně obrat o 100 procent na 417 milionů korun. Letos plánuje investovat 30 milionů korun do logistického centra v Brně.

Firma Internet Shop, která provozuje internetový obchod Parfums.cz, hlásí výrazný meziroční nárůst tžeb. V prvním čtvrtletí letošního roku dosáhla tržeb ve výši 417 milionů korun, což je meziročně o 100 procent více. Společnost zároveň oznámila, že zvyšuje odhad celkových tržeb pro rok 2013 z původních 2,2 miliardy korun na 2,5 miliardy korun. 

V loňském roce společnost Internet Shop utržila 1,5 miliardy korun a navýšila tak ve srovnání s rokem 2011 obrat o 70 procent. Firma kromě Česka prodává parfémy a kosmetiku také v Polsku, Rumunsku, Bulharsku, Maďarsku, na Slovensku a na Ukrajině, přičemž v Česku, Polsku, Rumunsku a na Slovensku je Internet Shop největším internetovým prodejcem v oblasti parfémů a produktů z oblasti péče o tělo.

BRAND24

Firma letos plánuje investovat 30 milionů korun do vlastního logistického centra. Vzniknout by mělo v Brně a Internet Shop z něj bude expedovat objednávky na všechny trhy, kde nyní působí a na které chce v budoucnu vstoupit. V rámci expanze se zaměří na Slovinsko, Španělsko, Portugalsko a pobaltské státy.

Zdroj: tisková zpráva

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Internetové novinařině se věnuje od roku 2005, kdy začal jako redaktor pracovat pro vydavatelství Internet Info.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).