Hlavní navigace

Pařízkova TV Telka bude vysílat i v kabelu, ale pouze na Moravě

20. 2. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
20. 2. 2009

Projekt dětské televize TV Telka, která bude šířit svůj signál na Ostravsku terestricky prostřednictvím klímkovického lokálního vysílače, se objeví také v kabelových sítích. Na svém posledním zasedání o tom rozhodla Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV). Televize bude konkrétně šířena v kabelových rozvodech v Ostravě a okolí, Frýdku-Místku, Frýdlantu nad Ostravicí, Frenštátu pod Radhoštěm, Havířově a Příboře.

BRAND24

Licenci získala společnost Digital Broadcasting, s.r.o., kde figuruje Radim Pařízek, ředitel a majitel úspěšného Rádia Čas, jako jednatel. Rozhlasová stanice je zde zároveň uvedena jako společník s největším vkladem. Podíl má zde 160 tisíc Kč, ostatní dva subjekty, Vladimír Vančura a Roman Jeřábek, vložily do firmy po dvaceti tisících. TV Telka by měla v regionu podpořit projekt Rádia Čas a Pařízek si chce na ní zároveň odzkoušet některé věci pro budoucí TV Pohodu.

K TÉMATU:
Testovací TV Pohoda by měla přinést klipy a pořady pro děti
Pro TV Pohoda pracuje Mattes AD, dětský kanál počítá i s HDTV
Na Ostravsku odstartuje lokální televize, příprava na TV Pohodu

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).