Hlavní navigace

Partička na Primě definitivně skončila, divákům ji nabídne od října TV Barrandov

27. 9. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Pořad si získal v době své největší slávy obrovskou oblibu zejména u mladšího publika. V roce 2012 dokonce získal cenu TýTý jako absolutní vítěz ankety televizní popularity.

Překvapivé rozuzlení má budoucnost situační zábavné show Partička. Pořad se přesouvá po čtyřech letech z televize Prima na plnoformátovou TV Barrandov. Formát, který se na komerční dvojce objevil poprvé v roce 2011, na Slovensku o dva roky dříve, se bude na druhém zmiňovaném programu vysílat poprvé 12. října pod názvem La Parta. Televize už za tímto účelem rozjela ve vysílání i propagační kampaň. O možném konci pořadu Partička na Primě, s nímž byli spjati Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela a Ondřej Sokol, informoval server DigiZone.cz již koncem loňského roku.

BRAND24

K TÉMATU: Na Primě po téměř čtyřech letech skončí show Partička, alespoň prozatím

Česká Partička se měla původně objevit před lety na Nově, Suchánek s Genzerem se ale nakonec rozhodli nejsledovanější českou televizi opustit. Stalo se tak krátce poté, co zde skončila jejich zábavná talk show Mr. GS. Pořad si získal v době své největší slávy obrovskou popularitu zejména u mladšího publika. V roce 2012 dokonce získal cenu TýTý jako absolutní vítěz ankety televizní popularity a o rok později se umístil na první pozici v kategorii Nejlepší pořad roku. Velké popularitě se těšila Partička i na Facebooku, kde má téměř půl milionu fanoušků.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).