Hlavní navigace

Pavel Anděl se nechystá na Óčko ani českou MTV. Vysílá v rádiu

13. 1. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
13. 1. 2010

Zrušení pořadu Noc s Andělem, ke kterému přikročila Česká televize od Nového roku, nepřimělo jeho autora a moderátora Pavla Anděla k přesunu na jinou televizi. Na České televizi pokračuji s jedním menším pořadem (Musicblok, pozn. red.). Spolupráci s Óčkem nebo českou MTV nepřipravuji, odpověděl Anděl na dotaz serveru DigiZone.cz.

K TÉMATU: Česká televize zruší kultovní pořad Noc s Andělem

BRAND24

Nástupce Noci s Andělem, pořady Hotel Insomnia a Pozdní sběr, nechce Anděl vůbec komentovat. Zrušení Nocí s Andělem po jedenácti letech jejich existence je manažerské rozhodnutí ČT a o tom se nehodlám bavit. Ani o pořadech, které se teď vysílají místo Noci. Záleží na jejich autorech, zda na Noc s Andělem navážou, nebo se budou chovat jako plagiátoři, ale já to komentovat nehodlám, řekl Anděl.

Vedle ČT nyní Pavel Anděl úzce spolupracuje s pražským rádiem RockZone, které patří majiteli nejposlouchanějšího českém rádia Impuls, společnosti Londa. Připravuje pro něj pořad Andělská dvacítka s dvaceti nejhranějšími hity tohoto rádia. Na pražské frekvenci 105,9 MHz se vysílá v premiéře každý čtvrtek od 17 hodin a v repríze v neděli v pravé poledne.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).