Hlavní navigace

Pendolino nemá mobily rád

12. 12. 2005
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Chlouba Českých drah, rychlovlak Pendolino má malou vadu na kráse. Původně byl prezentován jako rychlovlak vhodný nejen pro širokou veřejnost, ale i pro náročné manažery. Podle stížností mnoha cestujících se ovšem z vlaku Pendolino nikam nedovoláte svým mobilním telefonem, což na tak dlouhých tratích může mnoho cestujících odradit od využití tohoto supervlaku. Na vině není slabé pokrytí železničního koridoru signálem, ale celokovová konstrukce vlaku, která brání pronikání signálu. Nedostatek je…

Chlouba Českých drah, rychlovlak Pendolino má malou vadu na kráse. Původně byl prezentován jako rychlovlak vhodný nejen pro širokou veřejnost, ale i pro náročné manažery. Podle stížností mnoha cestujících se ovšem z vlaku Pendolino nikam nedovoláte svým mobilním telefonem, což na tak dlouhých tratích může mnoho cestujících odradit od využití tohoto supervlaku. Na vině není slabé pokrytí železničního koridoru signálem, ale celokovová konstrukce vlaku, která brání pronikání signálu. Nedostatek je celkem jednoduché odstranit. Ale kdo to zaplatí? (Pendolino)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor vede tým aliancí a výkonnostního marketingu ve společnosti LMC, nejvýznamnějšího operátora na českém elektronickém trhu práce (www.jobs.cz, www.prace.cz).
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).