Hlavní navigace

Pět kritických záplat pro produkty Microsoftu

15. 11. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Na druhé listopadové úterý roku 2006 Microsoft přichystal celkem šest bezpečnostních oprav. Pět jich je kritických a týkají se operačního systému Windows. Jedna z nich je kumulativní aktualizací pro Internet Explorer 6. Zbylá šestá záplata je hodnocena jako důležitá a opět je pro Windows. Zároveň vyšla i nová verze Nástroje pro odstranění škodlivého softwaru, který si nyní poradí i s červem Brontok.

Na druhé listopadové úterý roku 2006 Microsoft přichystal celkem šest bezpečnostních oprav. Pět jich je kritických a týkají se operačního systému Windows. Jedna z nich je kumulativní aktualizací pro Internet Explorer 6. Zbylá šestá záplata je hodnocena jako důležitá a opět je pro Windows.

Zároveň vyšla i nová verze Nástroje pro odstranění škodlivého softwaru, který si nyní poradí i s červem Brontok.

Záplaty pro svůj systém si můžete zdarma stáhnout prostřednictvím služby Microsoft Update nebo skrze funkci Automatická aktualizace. Po dokončení instalace některých záplat bude potřeba restartovat počítač. (Microsoft Security Bulletin Summary for November, 2006)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).