Hlavní navigace

Pětka odpískala koncert Ivety Bartošové. Její velký návrat do Lucerny se konat nebude

18. 12. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Předpokládaný scénář, že Iveta Bartošová nakonec svůj velký návrat do vyprodané Lucerny nezažije, se naplnil. Pětka potvrdila zrušení vánočního koncertu změnami v programových plánech.

Velký návrat zpěvačky Ivety Bartošové do vyprodané Lucerny, který měla v přímém přenosu přinést nová celoplošná televize Pětka, se konat nebude. Stanice včera rozeslala do redakcí e-mail, ve kterém informovala o mimořádných programových změnách, z nichž je patrné, že koncert Bartošové byl zrušen. 23. prosince odvysíláme ve 20:05 namísto avizovaného živého přenosu koncertu Ivety Bartošové v Lucerně střihový pořad Podzim s Ivetou, potvrdila PR manažerka televize Kateřina Kotalová.

K TÉMATU: TV Pětka pozastavila přípravy koncertu Ivety Bartošové, pře se s jejím přítelem

Na Štědrý den pak měla Pětka do vysílání připravit bonusový materiál z koncertu Ivety Bartošové. Ani ten logicky diváci neuvidí. Místo něj bude odvysílán ve 20 hodin muzikál Kleopatra z Divadla Broadway. Odvysílán nebude ani následující pořad Iveta – velký návrat. Pro Pětku je zrušení koncertu Ivety Bartošové poměrně velký problém. Původně na něm chtěla postavit právě své programové schéma. Ve vysílání divákům nabízela show Iveta, v níž sledovala pokus zpěvačky Ivety Bartošové vrátit se na koncertní prkna. Pořad nyní logicky z vysílání úplně zmizel.

cif 24 - early cena - média

ČTĚTE TAKÉ: TV Pětka oficiálně potvrdila problémy se svým financováním. Hledá nového investora

Server DigiZone.cz už své čtenáře na začátku minulého týdne informoval, že Pětka pozastavila přípravy koncertu této kdysi velice populární zpěvačky. V říjnovém rozhovoru pro náš web přitom zástupci stanice popírali, že by k této variantě mohlo dojít. My se o ni staráme, najali jsme jí nového PR manažera, a díky němu je odříznuta od negativních informací bulváru. Snažíme se kolem ní budovat skutečnou realitu a ne to, co píše bulvár, přiblížil tehdy marketingový ředitel televize Jiří Haramul a programový ředitel ho doplnil: Máme s ní jenom ty nejlepší zkušenosti.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).