Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Petr Koubský (Deník N): Obchodní modely se mění, velké weby musí přejít na placený obsah od Petr - Videa také odmítám a považuji je za slepou...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 12. 2018 22:39

    Petr (neregistrovaný)

    Videa také odmítám a považuji je za slepou cestu. Pustit video neznamená shlédnout video. Sám videa přeskakuji a popravdě neznám nikoho, kdo by neměl raději psaný text a byl ochoten koukat na video, tím ovšem nevylučuji že takoví jedinci jsou :-).

    Jinak k placenému obsahu se stavím celkem skepticky. Na internetu není mnoho obsahu, který by bylo nutné, nebo až tak přínosné shlédnout, aby za něj byl člověk ochotný platit. Pokud jde o technické, nebo výukové informace, tak ty již placené jsou. Shlédnutím jedněch zpráv v TV vím prakticky vše, co se kde píše, všichni melou dokola těch pár zpráv, které vlastně nejsou důležité a člověk je nepotřebuje. Pokud zavede dostatečný počet webů pouze placený obsah, klesne jim počet návštěv a velice stoupne potřeba produkovat kvalitní obsah aby předplatitele udržely. Tím vzrostou enormně i náklady. Příjem z reklamy bude pak řádově menší a návštěvnost webů s neplaceným obsahem vzroste a přesune se na ně i příjem z reklamy která jde zaměřit díky získaným údajům cíleněji než kdykoli dřív. Ty přepisy bych nezavrhoval, je to cesta jak chytit i návštěvníky, kteří nemají čas nebo nejsou ochotni čas ztrácet koukáním na video. Ze své vlastní zkušenosti vím, že kde ten přepis pod videem existuje, normálně ho přečtu i když video neshlédnu.

  • 26. 12. 2018 10:49

    fd (neregistrovaný)

    Tyto pokusy se pravidelne opakuji nejmene 10 ale spise vice let, a vzdy zkrachuji prave na tom, ze s webem zadarmo muze lusknutim prstu prijit zcela kdokoli, coz nekteri ani za dalscih 50let nepochopi. Nebot i kdyby se nakrasne vsichni stavajici provozovatele zpravodajskych webu dohodli, ze od zitrka budou chtit penize, tak pozitri pobezi desitky tisic novych webu s obsahem dostupnym zdarma. Pricemz uzivatele na internetu umi sve zvyky menit stejne rychle, a to ze dnes nekam chodi stovky tisic ctenaru neznamena, ze tam budou jeste zitra.

    Ostatne, co myslite, jak dlouho potrva nekomu 1x denne "opsat" (klidne i z tech placenych stranek) tech +- 5 clanku, a umistit je na svuj "zadarmo" web?

  • 26. 12. 2018 11:04

    Ivan Nový (neregistrovaný)

    Ne placené, ale weby provozované z dobrovolných příspěvků mají smysl. A fungují. Noviny, které si za zprávy nechají platit a pak vám servírují globalistickou, klimatickou, depopulační a genocidní propagandu jsou podvodem. A to jsou všechny velká média.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).