Hlavní navigace

Petr Sládeček programovým ředitelem televize Barrandov?

21. 8. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
21. 8. 2009

Novým programovým ředitelem plnoformátové digitální televize Barrandov by mohl být Petr Sládeček. Serveru DigiZone.cz to řekly dva na sobě nezávislé zdroje. Tuto informaci vám nemohu ani potvrdit, ani vyvrátit, reagoval na dotaz DigiZone.cz marketingový ředitel a člen představenstva TV Barrandov Janis Sidovský. Jméno programového ředitele zveřejníme příští týden v úterý na naší tiskové konferenci, dodal.

BRAND24

Vyjádření Petra Sládečka, který v minulosti působil jako programový ředitel v televizi Nova a podílel se také na přípravě projektu digitální plnoformátové televize Febio, se nepodařilo získat, nebral mobilní telefon. TV Barrandov je bez programového ředitele od letošního února, kdy na tuto funkci rezignoval Přemysl Svora. Řízení programu se poté ujala pětičlenná programová rada.

Pokud by se novým programovým ředitelem TV Barrandov skutečně stal Petr Sládeček, televize by na této akvizici rozhodně vydělala. Sládeček se v minulosti na Nově zabýval i výběrem a nákupem zahraničních pořadů, podobnou funkci měl v minulosti také na České televizi. Sládeček také dvakrát neúspěšně kandidoval na generálního ředitele ČT, a vždy se dostal až do finále volby.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).