Hlavní navigace

Philips 65PUS8602 s nanotechnologií dnes vstupuje do prodeje i v Česku

19. 12. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: TP Vision
UVNITŘ FOTOGALERIE – Pro společnost TP Vision, jako výrobce televizorů značky Philips, představuje 4K řada PUS8602 první přístroje s nanovrstvou vylepšující obraz.

TP Vision stejně jako většina ostatních výrobců tuto technologii označuje sice jako „Quantum Dot“ (kvantové body pochopitelně u LCD neexistují), ale pravdou je, že obrazové parametry skutečně vylepšuje.

PUS8602 je k dispozici ve dvou verzích: jako Philips 55PUS8602 (140 cm, 55"), o kterém jsme vás informovali už dříve a který se nakonec dovážet nebude, a Philips 65PUS8602. Ten má úhlopříčku 165 cm (65") a přijde na 79 999 Kč. Do včerejšího dne byl v některých obchodech jen k předobjednání, dnes už by měl být fyzicky ke koupi i když je docela dobře možné, že televizory budou vzaty na sklad až po Novém roce. 

NAPSALI JSME: Dnes začíná veletrh IFA 2017. Podívejte se na chystané televizní novinky

Philips výrazně zlevnil výborný OLED, viděli jsme i první vlaštovku s Quantum Dot – Philips 55PUS8602

Philips začal u televizorů s aktualizací na Android TV 7

MMF24

Oba televizory pracují na platformě Android TV 6.0 a nechybí jim ani letos uvedený obrazový procesor P5. Zabudováno je třístranné osvětlení pozadí Ambilight a stejně jako u menšího modelu je i u 165 cm zvuková lišta připevněná magneticky a na televizor napojena kabelem. Přehrávat můžete i obsah s technologií HDR10 a HLG, které by už také mělo být funkční. Aktualizace na Android 7 měla původně proběhnout „na přelomu roku“, spíše ale půjde o počátek toho příštího, i když termín není zatím znám. Další informace na výše uvedených odkazech.

Do ledna by nás od TP Vision už nemělo čekat nic nového, v únoru 2018 pak má i na český trh vstoupit zbrusu nová OLED Philips 65POS9603, o které jsme vás už rovněž informovali.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).