Hlavní navigace

Pinterest.com mění pravidla užívání, odstraňuje "prodej" uživatelského obsahu

24. 3. 2012
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Pinterest – www.pinterest.com – zveřejnil nová Pravidla užívání, ve kterých reaguje hlavně na rostoucí kritiku možnosti prodeje uživatelského obsahu. Nové Terms of Service, Acceptable Use Policy a Privacy Policy je možné vidět již nyní, v platnost Pravidla užívání vstoupí 6. dubna 2012. Zásadní změnou je odstranění práva na prodej uživatelského obsahu, zákaz vkládání obsahu vyobrazujícího sebepoškozování, nové pomůcky usnadňující nahlášení porušování autorského a známkového práva a doplnění…

Pinterest – www.pinterest­.com – zveřejnil nová Pravidla užívání, ve kterých reaguje hlavně na rostoucí kritiku možnosti prodeje uživatelského obsahu. Nové Terms of ServiceAccep­table Use Policy a Privacy Policy je možné vidět již nyní, v platnost Pravidla užívání vstoupí 6. dubna 2012.

Zásadní změnou je odstranění práva na prodej uživatelského obsahu, zákaz vkládání obsahu vyobrazujícího sebepoškozování, nové pomůcky usnadňující nahlášení porušování autorského a známkového práva a doplnění pravidel umožňujících zavedení API a privátních nástěnek. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).