Hlavní navigace

Pinterest koupil Punchfork, agregátor receptů

4. 1. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Pinterest – www.pinterest.com – koupil agregátor receptů Punchfork – www.punchfork.com. Podle všeho vůbec první akvizice Pinterestu nemá známu cenu, ale povede k tomu, že Punchfork končí a jeho CEO, Jeff Miler, přejde do Pinterestu. Initially, support for Punchfork will continue, but we will soon be retiring the Punchfork site, API and mobile apps. We believe that a unified destination benefits our users in the long run, and the Punchfork team will focus on contributing to Pinterest as the…

Pinterest – www.pinterest.com – koupil agregátor receptů Punchfork – www.punchfork.com. Podle všeho vůbec první akvizice Pinterestu nemá známu cenu, ale povede k tomu, že Punchfork končí a jeho CEO, Jeff Miler, přejde do Pinterestu.

KL24

Initially, support for Punchfork will continue, but we will soon be retiring the Punchfork site, API and mobile apps. We believe that a unified destination benefits our users in the long run, and the Punchfork team will focus on contributing to Pinterest as the premier platform for discovering and sharing new recipes and other interests on the web.

Na Punchfork.com je zajímavé, že vyzobává recepty z populárních blogů o jídle a předkládá je návštěvníkům ve stylu hodně podobném Pinterestu. Samozřejmě doplňuje nějaké to vyhledávání, žebříčky (včetně analýz čísel ze sociální sféry) a tak podobně. Slouží i Evernote, které na něm v prosinci postavilo vyhledávání v receptech v rámci své Food aplikace.

Zdroj: Today we are excited to share the news that Pinterest has acquired Punchfork!

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).