Hlavní navigace

Pirátské weby s aplikacemi pro Android zabaveny

22. 8. 2012
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Americké Ministerstvo spravedlnosti zabavilo weby, které sloužily k šíření nelegálních kopií programu pro Android. Podle vyjádření ministerstva je to vůbec první případ zabavování webů, které se týkají aplikací pro mobilní telefony. Vyšetřování probíhalo ve spolupráci s Nizozemím a Francií. The Register uvádí, že DOJ zabavilo celkem tři domény, jejichž prostřednictvím byly prodávány kradené aplikace pro Android – konkrétně jde o applanet.net, appbucket.net a snappzmarket.com.

Americké Ministerstvo spravedlnosti zabavilo weby, které sloužily k šíření nelegálních kopií programu pro Android. Podle vyjádření ministerstva je to vůbec první případ zabavování webů, které se týkají aplikací pro mobilní telefony. Vyšetřování probíhalo ve spolupráci s Nizozemím a Francií.

The Register uvádí, že DOJ zabavilo celkem tři domény, jejichž prostřednictvím byly prodávány kradené aplikace pro Android – konkrétně jde o applanet.net, appbucket.net a snappzmarket.com.

Zdroj: Federal Courts Order Seizure of Three Website Domains Involved in Distributing Pirated Android Cell Phone Apps

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).