Hlavní navigace

Terminálů Sazky využívá další platební systém: KITcash

7. 5. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Akciová společnost KIT Digital Czech (dříve Visual Connection) zatím bez větší mediální pozornosti tento týden spustila vlastní internetovou platební službu jménem KITcash pro platby za služby nebo zboží od jejích obchodních partnerů. KITcash využívá rozsáhlé sítě terminálů Sazky umístěných např. na poštách nebo v trafikách. Na rozdíl od služby SuperCash od společnosti MANUM, která je také dostupná na terminálech Sazky, nepůjde o přímé hotovostní platby. Terminály budou v tomto případě fungovat…

Akciová společnost KIT Digital Czech (dříve Visual Connection) zatím bez větší mediální pozornosti tento týden spustila vlastní internetovou platební službu jménem KITcash pro platby za služby nebo zboží od jejích obchodních partnerů. KITcash využívá rozsáhlé sítě terminálů Sazky umístěných např. na poštách nebo v trafikách. Na rozdíl od služby SuperCash od společnosti MANUM, která je také dostupná na terminálech Sazky, nepůjde o přímé hotovostní platby. Terminály budou v tomto případě fungovat pro dobíjení virtuálního účtu.

Pro využití služby KITcash je nejprve třeba mít zřízený virtuální účet u některé ze společností, jejichž internetový obchod tuto platební metodu podporuje. Tento účet je pak možné kdykoli doplnit vkladem hotovosti na sběrnách SAZKA, a.s., dobíjená částka představuje podle rozhodnutí zákazníka 100, 200, 500 nebo 1 000 Kč, popisuje tisková zpráva společnosti KIT Digital Czech. Díky hotovostnímu dobíjení se služba prezentuje jako bezpečná – nehrozí např. zneužití platební karty. KITcash je na terminálech Sazky k dispozici od 5. května.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).