Hlavní navigace

Playtvak.cz slibuje na podzim hned třináct nových formátů

7. 9. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Playtvak
Videoportál Playtvak.cz se po rozjezdu se seriálem Single Lady rozhodl investovat i do dalších pořadů.

I samotná Single Lady bude hrát v podzimním schématu výraznou roli – právě na ni navazují seriály Single Man a Taxikář. Podzimní schéma je zdaleka nejsilnějším, jaké kdy Playtvak.cz nabídl. Na jaře jsme se zaměřili na jeden hlavní formát, letos jich na podzim připravujeme minimálně pět, říká ředitel Mafra TV Vladimír Mužík

Single Marek Taclík

Single Man je čtyřicetiletý Filip (Marek Taclík), který již jednou našel tu pravou lásku. Bohužel to ale nedopadlo dobře a on se nyní zoufale snaží najít jinou. Svou jedinou láskou je však stále ovlivněn a nemůže na ni zapomenout. Při hledání zažije desítky rande, která budou mít komické až tragické konce. Scénář píše Dominik Landsman (Deník moderního fotra) a režie se ujal Vít Karas (Kapitán Exner). Celá produkce bude probíhat stejně jako při natáčení Single Lady pod hlavičkou Lucky Man Films Davida Ondříčka.

PSALI JSME: Nové formáty serveru Playtvak.cz lákají na cestování, kadeřnické proměny i zákulisí redakční práce

Další nový seriál, Taxikář, je v produkci stejné skupiny. Hlavní hrdina se představil už v seriálu Single Lady jako otec hlavní hrdinky v podání Václava Kopty. Nyní se vracíme v dějové lince před tento seriál, do doby, kdy se seriálový otec Václav Kopta vrací do ČR po 36 letech z emigrace. Potkává ženu, se kterou v mládí chodil (Anna Šišková) a která mu oznámí, že má dospělou dceru. Během 24 hodin se mu obrátí celý život vzhůru nohama. Režie se ujala, stejně jako u Single Lady, Jitka Rudolfová.

Přežijete ve městě?

Se společností Department se připravují dvě reality show. City Survival bude show s českými celebritami, které dostanou pouhých 100 korun na to, aby s nimi přežily v „pražské džungli“ 5 dnů. Každý díl přinese sestřih toho nejlepšího, co za daný den zažijí. V prvních dílech se diváci mohou těšit na Dominiku Myslivcovou a Petra Zvěřinu.

MINULÝ PODZIM: I Playtvak.cz přichází s pozměněnou podzimní programovou nabídkou

Ve druhé show, Seš měkkej, soutěží lidé, kteří se nebojí výzev a jsou ochotni udělat téměř vše. Po nepříjemných úkolech vypadne vždy nejslabší účastník, a to až do té doby, než zůstane ten nejdrsnější z nich. Jedení chilli papriček a přeběhnutí Staroměstského náměstí bez oblečení je jen začátek.

Nepřemlouvej, napal bábu!

V sociálním experimentu Napal bábu jsou natáčeni lidé skrytou kamerou v neobvyklých situacích. Pomohou si v nouzi? Jak zareagují na nespravedlnost? Reálná skrytá kamera je v českém internetovém prostředí nový formát.

BRAND24

RECENZE: Single Lady aneb Jak drsné ředitelky přechlastávají deprese

V dokumentu Den v životě stráví divák se slavnou osobností kompletně celý den. Od cesty do práce přes seznámení se se zákulisím v dané branži až po odhalení pracovního kolektivu. Před kamerou se tedy neschová prakticky nic. Prvním hostem bude Pavel Nový, stále aktivní v divadle i ve filmu. Těšit se ale můžete i na Josefa Klímu nebo Lucii Vondráčkovou.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).