Hlavní navigace

Po Internet Exploreru 7 přijde Internet Explorer 8

10. 12. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Zatímco vývoj Mozilla Firefoxu 3 probíhá velmi otevřeně, o nástupci Internet Exploreru 7 se toho zatím mnoho neví. Dean Hachamovitch z týmu MSIE ovšem podotýká, abychom nezaměňovali mlčení za nečinnost. Zatím víme, že další verze nejrozšířenějšího prohlížeče ponese název Internet Explorer 8. Ve hře byly i další názvy, některé přitom dost kuriózní jako třeba IE 7+1, IE VIII nebo IE Eight! Svého času se spekulovalo, že MSIE přejde do rodiny Windows Live produktů a ponese název Windows Live…

Zatímco vývoj Mozilla Firefoxu 3 probíhá velmi otevřeně, o nástupci Internet Exploreru 7 se toho zatím mnoho neví. Dean Hachamovitch z týmu MSIE ovšem podotýká, abychom nezaměňovali mlčení za nečinnost. Zatím víme, že další verze nejrozšířenějšího prohlížeče ponese název Internet Explorer 8. Ve hře byly i další názvy, některé přitom dost kuriózní jako třeba IE 7+1, IE VIII nebo IE Eight! Svého času se spekulovalo, že MSIE přejde do rodiny Windows Live produktů a ponese název Windows Live Explorer (podobně jako Outlook Express nahradil Windows Live Mail). Zřejmě ale zůstane jen u spekulace. (IEBlog)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).