Hlavní navigace

Po MTV je na prestižní ceny PromaxBDA 2011 nominována i Prima love

20. 5. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
20. 5. 2011

UVNITŘ VIDEO Zatímco tuzemská MTV se mohla pochlubit nominací za svou grafiku pro evropské ceny PromaxBDA 2011, podobně je na tom i nový kanál Prima love. V rámci PromaxBDA Awards 2011 US, které proběhnou 30. června v New Yorku, byla sesterská televize Primy nominována v sekci Logo design a Package design – all media. Stanice se tak už samotnou nominací dostává mezi světovou elitu. Grafický obal pro ni stejně jako u kanálu Cool vytvořilo studio Oficina.

KL24

Z ARCHIVU: Česko-slovenská MTV získala dvě nominace na ceny PromaxBDA 2011

Stejně jako v případě značky Prima Cool i u naší nové televize dokázali kolegové ze studia Oficina přesně vystihnout podstatu značky Prima love a vyjádřit ji v grafické podobě a principech, které si získaly pozornost i v rámci Promaxu, pochválila si tuto skutečnost ředitelka marketingu a PR televize Prima Denisa Schulzová a dodala: Dlouhodobá spolupráce s tímto studiem probíhá na vysoce profesionální úrovni a ukázala se jako vynikající tah pro budování úspěšných brandů, jako jsou Prima Cool a Prima love.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).