Hlavní navigace

Po téměř půl roce se do nabídky slovenského UPC vrácí Nova Sport, dokonce i v HD

31. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Spor, který vznikl mezi operátorem UPC Broadband Slovakia a společností CET 21, je, zdá se, zažehnán. Od 1. června se do nabídky kabelové firmy vrací Nova Sport.

Slovenská pobočka kabelového operátora UPC vrací po necelém půl roce do své nabídky tematický kanál Nova Sport. Ten byl na konci loňského roku z programového rastru operátora vyřazen. Přesto, že společnost se tehdy k tomuto kroku nevyjádřila, zdroj z Novy serveru DigiZone.cz prozradil, že jde o odvetný krok slovenského UPC za to, že tato skupina bojuje proti vyřazení svého hlavního kanálu z nabídek tamních operátorů. Nyní se zdá, že už jsou tehdy hrany sporu obroušeny.

cif 24 - early cena - média

K TÉMATU: Studená sprcha pro klienty UPC Slovensko. Z nabídky zmizí Nova Sport

Nova Sport se objeví od 1. června v nabídce společnosti UPC Broadband Slovakia nejen ve standardním, ale i vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Dále půjde o kanály Eurosport 2 HD, TLC a Západoslovenská televize. Zařazením nových stanic společnost UPC posiluje v první řadě nabídku určenou divákům sportovních programů. Po přidání stanic Nova Sport, Nova Sport HD a Eurosport 2 HD se tato stává přesvědčivě nejbohatší v porovnání s ostatními operátory. Obsahuje totiž až 13 stanic se sportovní tematikou, z nichž tři vysílají v HD kvalitě, uvedl mluvčí operátora Jaroslav Kolár.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).