Hlavní navigace

Podívejte se na nové fotky koučů Hlasu od Markízy a Novy a stáhněte si jeho presskit

12. 2. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ PRESSKIT A FOTOGALERIE – S podobným formátem jako tyto stanice vyjedou na jaře i konkurenční Prima s televizí Joj. Kdy se budou obě soutěže přesně vysílat, zatím není známo.

Česká stanice Nova a její slovenská kolegyně Markíza dnes společně zveřejnily série dvou nových fotogalerií, které se váží k dalšímu ročníku soutěže Hlas Česko Slovenska, který se během jara objeví na obrazovce obou televizí. Zájemci se tak mohou podívat na další obrázky například s Josefem Vojtkem, Michalem Davidem nebo Martou Jandovou a Darou Rolins, které budou spolu tvořit dvojici koučů. Právě dvojkřeslo je jedním z nových prvků chystaného druhého ročníku česko-slovenské verze Hlasu. Dříve však už bylo použito mimo jiné v Nizozemsku nebo Německu.

K TÉMATU: Hlas bude mít tentokrát pět koučů. Vrací se Leoš Mareš, Tina i Dara Rolins

KL24

Novinkou budou také takzvané „krádeže“. V každém souboji vítězí pouze jeden soutěžící. Ten, který není v souboji úspěšný, má stále šanci, že o něj koučové z ostatních týmů projeví zájem a „ukradnou“ jej pro sebe. V případě, že má o zpěváka zájem více koučů, rozhoduje se sám soutěžící, který tým si zvolí, vysvětlila Nova. Nová fáze show, která následuje po soubojích a předchází živým přenosům se bude jmenovat „K.O.“.Soutěžící jsou v rámci týmů rozděleni do dvojic a musí spolu soutěžit v souboji. Zpěváci a zpěvačky však na rozdíl od fáze soubojů zpívají každý zvlášť.

Hlas Presskit by Lukáš Lucky Polák

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).