Hlavní navigace

Podívejte se na první znělky TV Pohoda, která startuje v pondělí

21. 6. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO Server DigiZone.cz přináší svým čtenářům exkluzivně první tři upoutávky nové digitální televize Pohoda, která odstartuje v multiplexu 4 už v pondělí.

25. června odstartuje v zemském multiplexu 4 své vysílání nová digitální plnoformátová televize Pohoda. Ačkoliv program se v této síti objeví až v pondělí, čtenáři serveru DigiZone.cz se už nyní mohou podívat na jeho první upoutávky. Jde o tři promo spoty, které naše redakce obdržela přímo od zástupců této televizní stanice, která bude rodinným kanálem. Autorem myšlenky, tedy to, co ve videu má být, zvolený podkres a v jakém čase je umístěné logo, je kreativní tým TV Pohoda, zpracování zadání dostalo na starosti ostravské QQ Studio.

ČTĚTE TAKÉ: TV Pohoda se objeví v některých oblastech ještě před 25. červnem

QQ Studio není v oblasti televizní grafiky a promotion žádným nováčkem. Stačí uvést, že je například autorem znělek nebo designu pro pořady Bludiště, Bydlení je hra, Hodina pravdy, Ta naše povaha česká, Medúza nebo Na stopě. Z výčtu jen několika málo formátů vyplývá, že v této oblasti studio spolupracovalo doposud především s Českou televizí. Jak uvedla pro server DigiZone.cz výkonná ředitelka televize Pohoda Renata Červená, další promotion je v současné době ve stádiu výroby. Jedná se například o to, které bylo umístěné na facebookový profil stanice.

Promo spot, kterým televize Pohoda zahájí své vysílání.

BRAND24

Image spot televize Pohoda – skákající chlapec na posteli

Tento self prom spot bude uvádět hudební videoklip.

Který ze self promo spotů se vám líbí nejvíce?

  • První, který bude zahajovat pondělní vysílání
    23 %
  • Chlapec skákající na posteli
    22 %
  • Znělka k hudebnímu videoklipu
    8 %
  • Líbí se mi všechny
    9 %
  • Ani jeden. Je to hrůza!
    37 %

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).