Hlavní navigace

Podle Lidovek Telecomu hrozí žaloba za klamavou reklamu

11. 12. 2001
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Český Telecom po teroristických útocích na New York nabízel od 13. do 14. září dva dny volání do USA zdarma. Tuto nabídku také Telecom dodržel. V tiskové zprávě však rovněž firma uvedla, že až do 23. září „s ministerstvem zahraničí dohodla na padesátiprocentní slevě na hovory do USA.“ Podle mluvčího Telecomu Vladana Crhy však tím byla myšlena sleva pro úředníky ministerstva zahraničí. Český Telecom zaznamenal po útocích na New York nárůst volání do USA o 200 procent. (LiN)

Český Telecom po teroristických útocích na New York nabízel od 13. do 14. září dva dny volání do USA zdarma. Tuto nabídku také Telecom dodržel. V tiskové zprávě však rovněž firma uvedla, že až do 23. září „s ministerstvem zahraničí dohodla na padesátiprocentní slevě na hovory do USA.“
Podle mluvčího Telecomu Vladana Crhy však tím byla myšlena sleva pro úředníky ministerstva zahraničí. Český Telecom zaznamenal po útocích na New York nárůst volání do USA o 200 procent.
(LiN)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).