Hlavní navigace

Podnikavost a touha něco dokázat jsou víc než nadávání na poměry

30. 4. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Marek Janouš
Dvanáct příběhů o cestě k úspěchu, o překonávání překážek, o odhodlání a o tom, co všechno k tomu bylo potřeba. Nechte se jimi inspirovat na konferenci BIF 2013.

Jste zahlceni špatnými zprávami? Lezou vám už krkem zprávy o krizi, depresích a korupci? Máte pocit, že se na nikoho nemůžete spolehnout, všichni kradou, podvádějí, lžou, všechno se řítí špatným směrem, nic nefunguje tak, jak má? Možná je to oprávněný dojem, ale možná jen stačí změnit úhel pohledu, možná jen stačí vyhledávat jiná témata, jiné lidi, jinou inspiraci.

Přijďte si 21. května poslechnout příběhy dvanácti osobností, které ve svém životě už mají něco za sebou, které něco dokázaly a ze kterých můžete načerpat povzbuzení a inspiraci.

Hosty konference Business Inspiration Forum 2013, se kterými si bude na jevišti Klubu Lávka povídat Petr Koubský, nebudou jen podnikatelé a byznysmeni. Ale lidé mnoha zájmů a schopností, kteří často dokázali uspět ve více oborech.

Z IT branže se můžete těšit na Pavla Šťovíčka, jednoho ze zakladatelů společnosti Logos, která během několika let vyrostla ze tří lidí na pět set a prosadila se na obtížném trhu podnikových informačních systémů. Šťovíček dnes investuje do začínajících firem a pomáhá jim k podobnému úspěchu.

BRAND24

Celodenní konference Business Inspiration Forum 2013 s podtitulem Žijeme v nádherné době pohěhne v pražském Klubu lávka 21. května od 9 hodin.

O svůj příběh se podělí i Jakub Mahdal, výkonný ředitel a spoluzakladatel brněnské firmy Safetica Technologies. Mahdal firmu založil se svými spolužáky z vysoké školy v roce 2006.

Jakub Mahdal a Pavel Krátký, hlavní technolog Safetiky
Autor: Marek Janouš

Jakub Mahdal a Pavel Krátký, hlavní technolog Safeticy

Dnes pro ni pracuje 43 zaměstnanců a její software pro komplexní ochranu společností před chybami a špatnými úmysly zaměstnanců je nainstalován na zhruba 70 tisíc počítačů po celém světě. Z hlediska prodejů je Safetica Technologie nejúspěšnější v Latinské Americe, Malajsii a na Blízkém východě.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).