Hlavní navigace

Zdeněk Pohlreich si bude sám produkovat svoje kuchařské pořady

21. 12. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
21. 12. 2010

Televizním producentem se chce stát šéfkuchař Zdeněk Pohlreich, který se proslavil kuchařskou reality show Ano, šéfe! na televizi Prima a vystupuje i v dalším pořadu na této televizi Na nože!. Vymyslel jsem si, že si ty pořady budu sám produkovat. Doteď jsem to dělal v žoldu pro někoho a pod někým. Takhle budu mít větší vliv na to, jak to bude vypadat. A vydělám víc peněz, řekl Pohlreich v rozsáhlém rozhovoru pro časopis Týden.

K TÉMATU: Ano, šéfe! na Primě končí, Zdeněk Pohlreich nikoli. Chystá další pořad

Pohlreich se zároveň znovu pustil do svého rivala Jiřího Babici, který moderuje konkurenční pořad Babicovy dobroty na Nově. Když mi někdo říká, že Babica povýšil vaření na umění, můžu se posrat. Že prý má fantazii a přivedl lidi k plotně, protože vaří levně! Je to takhle: on vaří levně, dostupně a strašně. Ale to „strašně“ už nikdo nahlas neřekne, míní Pohlreich, podle něhož Babica není ani zábavný.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Nový pořad Zdeňka Pohlreicha Na nože! vidělo na Primě 700 tisíc diváků

Myslím, že bychom jako měřítko kvality měli používat otázku, jestli by pořad pana Babici mohl fungovat v cizině. A správně si odpovědět: Ne, jeho pořad by tam nepřežil jedinou reprízu! Nikdo by na to nekoukal! dodal Pohlreich. Nedal bych si k němu ani seřídit lyže. (Jiří Babica vlastní servis na lyžařské potřeby, pozn. red.)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).