Hlavní navigace

Policie Modrava, nejúspěšnější seriál posledních let, vychází na DVD

10. 7. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Hlavní hrdinkou seriálu televize Nova je zkušená kriminalistka Jana Vinická, která z osobních důvodů přichází z většího města na venkov a přijme uvolněné místo velitele stanice na Šumavě.

Bontonfilm vydává v těchto dnech na DVD nosičích nejúspěšnější televizní titul posledních let, kriminální seriál Policie Modrava, který pravidelně lákal k televizním obrazovkám na TV Nova okolo dvou milionů televizních diváků. Stal se tak například sledovanějším pořadem, než je dlouhodobě úspěšná Ordinace v růžové zahradě 2, Ulice a další tituly. Bontonfilm vydává Policii Modrava jako komplet šesti DVD za cenu necelých 700 korun. DVD bude obsahovat kromě samotného seriálu pochopitelně i pilotní díl a přebal slibuje i bonusy. V něm se mimo jiné dozví diváci o oblékání a stylu hlavní postavy Jany Vinické, tajnostech Soni Norisové, která ji ztvárnila, i o problémech s počasím, které tvůrcům natáčení komplikovalo.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Policie Modrava bude mít pokračování, Nova zahájila přípravy natáčení druhé řady

Hlavní hrdinkou seriálu televize Nova Policie Modrava je zkušená kriminalistka Jana Vinická, která z osobních důvodů přichází z většího města na venkov a přijme uvolněné místo velitele stanice na Šumavě. Musí se však vyrovnávat s počáteční nepřízní místních policistů, kteří se nemohou smířit s tím, že jim velí žena. Jana má optimistickou povahu se smyslem pro humor a společně se svým týmem řeší v každé epizodě nový kriminální případ. V seriálu Policie Modrava se mísí napětí a tajemství s lidskými osudy, a to vše v autentických reálech a exteriérech Národního parku Šumava. Nova se v budoucnu rozhodne na velký úspěch první řady navázat a oznámila již, že natočí jeho druhou sérii.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).