Hlavní navigace

Pondělní premiéra pořadu Ano, šéfe se bude věnovat motorestu Ušák

3. 2. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: FTV Prima
Tiskové oddělení Primy se těší na plamennou diskusi, kterou by měl vyvolat bývalý majitel pražského klubu U Holubů s „vyhraněnými názory na současný svět“.

Od dalšího díl pořadu Ano, šéfe! čeká tiskové oddělení televize Prima „plamennou diskuzi“. Majitel motorestu Erich by totiž podle tiskové zprávy měl být „osobou, která je sama o sobě velmi kontroverzní“. Před televizní kamerou se otevřeně rozhovoří o své minulosti. Býval majitelem nechvalně proslulého pražského klubu U Holubů a odseděl si i pár let v kriminále. Nyní by měl být „extrémně fixovaný na svou rodinu, pro kterou je schopen udělat vše, nebo téměř vše“ a netají se ani svými hodně vyhraněnými názory na současný svět.

V tomhle motorestu jsme se skutečně nenudili. Pro mě byl Erich prototyp chlapa staré školy, který mám rád. Chlap, který se na nic nevymlouvá, je akční a má přes veškerou kontroverzi, kterou může pro někoho představovat, obrovský srdce. Stará se o dítě, manželku, příbuzné i kamaráda. Navzdory hysterické politické korektnosti je třeba si připustit, že tu žijí i takovýhle lidi, kterých není zrovna málo, s úplně stejným právem na vlastní názory, ať se nám to líbí, nebo ne. Udělal na své hospodě neskutečný kus obdivuhodné práce v minimálním čase, a to je to, co se počítá, dodal Zdeněk Pohlreich ke své severočeské misi u Ušáka.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).