Hlavní navigace

Populární detektivky se slečnou Marplovou budou pokračovat

24. 11. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
24. 11. 2011

Britská ITV oznámila, že poté, co si dala v letošním roce s populární detektivní příběhy Slečna Marplová pauzu, v tom příštím natočí další tři nové díly. ITV o tom informovala na svém webu. Realizací byly pověřeny společnosti ITV Studios a Agatha Christie Ltd. Diváci nepřijdou ani o svou oblíbenou postavu. V hlavní roli se opět představí Julia McKenzie, která si zahrála v posledních osmi filmech.

cif 24 - early cena - média

ČTĚTE TAKÉ: Vraždy v Midsomeru bez detektiva Barnabyho? Od 14. série realita

Nové díly ponesou v originále název Caribbean Mystery, Endless Night a The Seven Dials Mystery. Julia McKenzie výborně zachycuje ikonickou postavu „staré panny“ se skvělým smyslem pro intuici, jejíž autorkou je Agatha Christie, uvedla ITV. Slečnu Marplovou miluji. Je inteligentní, a přesto zároveň okouzlující. Tuto roli zkrátka nešlo odmítnout a jsem ráda, že se postava vrací, uvedla její představitelka Julia McKenzie. Vedle McKenzie bude mít Slečna Marplová určitě hvězdné obsazení, dodala britská ITV.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).