Hlavní navigace

Potvrzeno: šéf online divize TV Nova Pavel Krbec odchází

18. 12. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Informace z konce listopadu se potvrdily. Šéf internetové divize TV Nova Pavel Krbec ve své funkci končí.

Zpráva o odchodu Pavla Krbce z firmy CET 21, kterou na konci listopadu zveřejnily server Megiaguru.czTyden.cz, se potvrdila. Krbec svou funkci v čele online divize firmy, která je provozovatelem TV Nova, opustí v lednu 2014.

TV Nova informaci o personální změně odmítla komentovat, vyjádřit se odmítl i sám Krbec. Podle informací Lupy už ale požádal o uvolnění z výkonné rady Sdružení pro internetovou reklamu, kde Novu zastupoval.

UX DAy - tip 2

Pavel Krbec pro CET 21 začal pracovat v roce 2008, kdy do firmy přešel z portálu Centrum.cz. Šéfem internetových projektů na Nově je od roku 2010. Byl u toho, když Nova rozjela řadu internetových projektů včetně video-on-demand služby Voyo.cz.

Voyo.cz zatím nenaplnilo očekávání, které do něj firma vkládala. Krbec si za osobní cíl stanovil 100 000 abonentů do konce roku 2012. Tohoto cíle se mu ale dosáhnout nepodařilo – Voyo.cz má dnes necelých 30 000 abonentů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Lupa.cz a externí spolupracovník Českého rozhlasu Plus. Dříve editor IHNED.cz, předtím Aktuálně.cz a Českého rozhlasu. Najdete mě na Twitteru nebo na LinkedIn

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).