Hlavní navigace

Pozvánka na představení Prague ACM SIGGRAPH

3. 2. 2009
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Prague ACM SIGCHI zve na přednášku Představení ACM SIGGRAPH. Přednášet bude Ondřej Maršíček, předseda Prague ACM SIGGRAPH, což je nezisková organizace zabývající se mj. pořádáním přednášek a workshopů týkajících se počítačové grafiky a interaktivních technologií. Kromě představení aktivit SIGGRAPH se přednáška bude věnovat i novým trendům v počítačové grafice a interaktivních technologiích. Na programu jsou i vědeckotechnické vizualizace a krátké animované filmy. Akce proběhne 19. února. Začíná…

Prague ACM SIGCHI zve na přednášku Představení ACM SIGGRAPH. Přednášet bude Ondřej Maršíček, předseda Prague ACM SIGGRAPH, což je nezisková organizace zabývající se mj. pořádáním přednášek a workshopů týkajících se počítačové grafiky a interaktivních technologií.

Kromě představení aktivit SIGGRAPH se přednáška bude věnovat i novým trendům v počítačové grafice a interaktivních technologiích. Na programu jsou i vědeckotechnické vizualizace a krátké animované filmy. Akce proběhne 19. února. Začíná v 18:00 v posluchárně K9 na FEL ČVUT, Karlovo náměstí 13, Praha 2. Partnerem je Dobrý web.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).