Hlavní navigace

Předsedové Rady ČTÚ a NKS zítra dopoledne na ČT 24

18. 5. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
18. 5. 2009

Předsedové dvou vlivných státních organizací budou zítra společně diskutovat o digitalizaci na zpravodajském kanálu ČT 24. Hostem pořadu Před polednem bude předseda Rady Českého telekomunikačního úřadu Pavel Dvořák a předseda Národní koordinační skupiny pro přechod na digitální vysílání Zdeněk Duspiva. Pořad začíná na ČT24 cca v 11:00 hodin.

Zítra dopoledne se rovněž uskuteční snídaně, které pořádá satelitní operátor Telenor Satellite Broadcasting ve spolupráci se serverem Broadband TV News. Vystoupí na ní např. generální ředitel televize Nova Petr Dvořák nebo výkonný ředitel společnosti TradeTec Jaromír Glisník. Za pořadatele tu nebude chybět mediální odborník serveru Broadband TV News Chris Dziadul a Leiv Svenning z Telenoru. Na Prague Business Breakfast se může přihlásit téměř kdekoliv. Podmínkou je však dobrá znalost angličtiny, protože celá konference je vedena právě v tomto jazyce.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl šéfredaktorem severu Digitálně.tv, oficiálního státního informačního webu k přechodu na digitální televizní vysílání. V minulosti vedl internetové deníky RadioTV.cz a RadioTV.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).