Hlavní navigace

Překvapení pro zákazníky Skylinku: Deluxe Lounge HD nečekaně přerušil distribuci

31. 12. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Společnost Just Music Fernsehbetriebs GmbH nahradila na satelitní pozici 23,5 stupně východně vysílání kanálu Deluxe Lounge HD stanicí Deluxe Music HD. Překvapilo to i samotný Skylink.

Německá tematická stanice Deluxe Lounge HD, která je zaměřena především na relaxační hudbu, dnes ukončila vysílání v rámci svého distribučního paketu na satelitní pozici 23,5 stupně východně. V nabídce ji měl i operátor Skylink. Na místě této stanice se objevila jiná televize z rodiny společnosti Just Music Fernsehbetriebs GmbH – Deluxe Music HD. Ta byla doposud dostupná exkluzivně pouze zákazníkům německého placeného satelitního balíku HD+.

V nabídce Skylinku byla nahrazena stanice Deluxe Lounge HD programem Deluxe Music HD. Jeho distribuce může být ale pouze dočasná.
Autor: repro foto Deluxe Music HD

V nabídce Skylinku byla nahrazena stanice Deluxe Lounge HD programem Deluxe Music HD. Jeho distribuce může být ale pouze dočasná.

K TÉMATU: Odstartovala Deluxe Music HD. Od své nekódované verze se liší poměrně razantně

cif 24 - early cena - média

Předseda představenstva M77 Group Jaromír Glisník serveru DigiZone.cz řekl, že v tuto chvíli k distribuci tohoto kanálu nemůže uvést žádné podrobnosti. Po změně provozovatele stanice jsme zachytili informace o tom, že by měl program ukončit distribuci, pak se opět objevily informace protichůdné. V tuto chvíli nemáme o krocích společnosti žádné podrobnosti. Vysílání programu pochopitelně chceme zachovat, ale vše bude záležet na obchodních podmínkách, uvedl Glisník.

Zajímavostí je, že provozovatel kanálu se o tomto kroku nezmínil na sociální sítí Facebook (profil Deluxe Music TV), a dokonce ani na svých webových stránkách.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).