Hlavní navigace

Přihlašte svou mobilní aplikaci na přehlídku App Elevator

19. 9. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Na programu konference Mobile Internet Forum 2011 je letos poprvé App Elevator, přehlídka nejzajímavějších aplikací pro chytré telefony. Shromažďujeme nyní tipy na nové české a slovenské aplikace pro všechny platformy. Pokud se chcete sami přihlásit nebo navrhnout svou oblíbenou mobilní aplikaci, vyplňte prosím přihlašovací formulář.

Na programu konference Mobile Internet Forum 2011 je letos poprvé App Elevator, přehlídka nejzajímavějších aplikací pro chytré telefony. Shro­mažďujeme nyní tipy na nové české a slovenské aplikace pro všechny platformy. Pokud se chcete sami přihlásit nebo navrhnout svou oblíbenou mobilní aplikaci, vyplňte prosím přihla­šovací formulář.

Z došlých návrhů redakce Lupy vybere pět až deset finalistů, kteří dostanou příležitost prezentovat svůj výtvor v hlavním sále všem návštěvníkům konference. 

App Elevator moderuje šéfredaktor serveru Lupa Patrick Zandl. Zhodnotit představené aplikace mu pomůže panel složený ze zkušených vývojářů, marketérů a obchodníků. Vedle zpětné vazby mohou autoři mobilních aplikací na konferenci navázat cenné kontakty s kolegy a investory. 

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).