Hlavní navigace

Prima bude mít od března nového generálního ředitele

8. 1. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
8. 1. 2008

Nového generálního ředitele dnes zvolila do svého čela komerční televize Prima. Od března nastoupí na tuto pozici Marek Singer. Ten má za sebou zkušenosti z manažerských pozic ve firmách Unilever, Masterfoods a Karlovarské minerální vody. Singer nahradí na postu dosavadního generálního ředitele Aleksandrase Česnavičiuse. Představenstvo Primy zvolilo Singera do čela televize proto, jelikož má rozsáhlé zkušenosti s vývojem korporátní strategie a výborné pracovní výsledky na pozici obchodního ředitele.

Marek Singer byl nejprve zaměstnán osm let ve společnosti Unilever v Evropě a ve Spojených státech jako brand manager, a poté zastával pozici marketing managera pro čisticí prostředky v České republice a na Slovensku. Působil i v londýnském týmu pro korporátní strategii a jako inovační ředitel divize pleťové kosmetiky ve Spojených státech. Od roku 2002 působil čtyři roky jako marketingový a posléze obchodní ředitel ve firmě Masterfoods. Jeho poslední pracovní pozicí byl obchodní a marketingový ředitel ve společnosti Karlovarské minerální vody.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).